Inden du ringer

En sikker forbindelse

Inden du ringer

• Inden du ringer til vores support, bedes du først prøve nedenstående, for at se om det løser dit problem.

Har du problemer med at komme på internettet?

• Kan du se alle dine TV kanaler?  Hvis du heller ikke kan se TV, betyder det at problemet ligger et sted, inden signalet bliver fordelt rundt i huset. Der skal formegentlig en tekniker ud og fejlfinde installationen.

• Lyser de fire lamper (Power, DS, US og Online) fast?

• Hvis ikke, kan du prøve at genstarte modemet, og har du egen router, skal du også genstarte denne, men tænd først routeren når modemet lyser i lampen "online".

• Blinker lampen "DS" eller "US"?

• Hvis de gør, skal du tjekke at antennekablet er monteret korrekt, og tjekke at kobbertråden ikke er bøjet.
  • Har ovenstående ikke løst dine problemer, kontakt venligst supporten på tlf: 44 400 960

Har du problemer med at se TV?

• Har du samme problem på andre TV? Hvis ikke, skal du tjekke om din egen installation lever op til kravene. Du kan se mere her: Flimmer på skærmen

• Mangler du alle programmer for en programpakke? Hvis du gør, kan det være vores tekniker har sat et filter på en forkert husstand.