NyhederEn sikker forbindelse

1.11.2019:


Som en del af spare- og udviklingsplanen, har DR besluttet at lave en del ændringer i deres TV- og radioudbud fra den 2. januar 2020.
Ændringerne er bl.a. at DR3 og DR Ultra lukker som flow-tv og fremover kan man kun finde dem som streaming kanaler. Radiokanalen P7 Mix lukker også.


Du kan finde mere info på DR hjemmeside


Nu har du mulighed for at få adgang ti WEB TV så du kan se de fleste af dine programmer i din TV pakke via appen PLAYMAKER. 


På dette link kan du få vejledning til at komme i gang


Antenneforeningen afholder 4 WEB Tv informationsmøder, hvor vi vil gennemgå, tilmelding,  opsætning og muligheder med WEB Tv.

Alle møder afholdes i Multisalen (Biografen) Toldbodgade 8

Mandag den 27. maj kl 19:00

Mandag den  3. juni kl 14:00

Tirsdag den 11. juni kl 19:00

Mandag den 17. juni kl 19:00


For at hjælpe os med at vide hvor mange de kommer vil vi sætte pris på at du foretager tilmelding her på dette link.

Kanalændring i fuldpakken:


Distributøren af TNT kanalen stopper deres udsendelse i norden den 31. januar 2019, kanalen vil blive erstattet af National Geograpic Channel HD

den 1. februar 2019


Ændring i tilvalgskanal:

Distributøren af tilvalgskanalen "Trace Urban" stopper udsendelse fra den 31. marts 2019. Tilvalg af kanalen er lukket og der er sendt opsigelse til dem der har valgt kanalen i deres tilvalg.

TV2/News flytter fra fuldpakken til mellempakkentirsdag den 15. januar og bliver placeret på kanal 55. Omlægningen vil foregå imellem kl.: 09:00 og 11:00 

Kan du ikke se kanalen nu skal du lave en kanalsøgning. Husk:

Frekvens 402.000 kHz

Netværks ID: 1

Modulation QAM 64

Symbol rate 6875

Den længe ventede "FRIT VALG LØSNING" er nu  klar.


Inden længe vil der her på hjemmesiden komme et nyt punkt der hedder "SELVBETJENING". Fra den nye side kan der foretages:

  - Pakkeskift

  - Valg af fritvalg kanaler/pakker

  - Køb af Smartkort til Frit Valg Løsningen

  - Bataling via betalingskort

  - Bestilling og ændring af internet

  - Oprettelse e-mail konti


Kanalerner har forskellig pris og koster fra 10 kr til 99 kr pr. måned


PS! For at kunne anvende Frit Valg Løsningen skal dit fjernsyn vær digitalt og have mulighed for indsættelse af et "Smartkort" der købes særskilt. Der kan max købes 2 Smartkort pr. TV abonnement, men det kan selvfølgeligt flyttes imellem dine TV apparater.


Har du spørgsmål vedrørende FRIT VALG LØSNINGEN og brænder for at komme i gang, kan du kontakte Bill Hussmann på tlf. 4077 6526

Som I sikker har hørt og set i dagspressen og TV, er der nogle af vore konkurrenter på markedet der har truffet beslutning om at fjerne TV kanaler fra Discovery i deres pakkeløsninger.Det gælder ikke TV pakkeløsningerne fra Toftlund Bynet.ASOM-net (der er leverandør af vores TV) har siden starten af juni måned, været i forhandling med alle vores leverandører som vi benytter os af i dag, og er nået frem til et godt resultat, således at vi er godt rustet til de ændringer vi kan se der sker på TV udbudsmarkedet.


Et af de krav vi har mødt fra vores kunder, er mulighed for en bland selv løsning og mulighed for streamings tjenester i vores programpakkerne. For at opnå disse muligheder har vi måtte accepterer, at der kommer en ekstra betalingskanal i grundpakken og mindre ændringer i pakkesammensætningen.


Det vil selvfølgelig komme til at give stigninger i alle pakkepriserne, men vores Programpakke og Bland Selv priser vil stadig være lavere en det du ser hos vores konkurrenter.


Inden for den nærmeste fremtid vil vi annoncerer priser, pakkesammensætning og Bland Selv muligheder, så du kan tage stilling til dit programvalg i 2020. Annoncering vil ske igennem hjemmesiden, nyhedsmail og i ugeavisen.