Nyheder


En sikker forbindelse

Har du tilmeldt dig ViaPlay igennem Toftlund bynet og tidligere har haft et betalt abonnement hos ViaPlay, har vi desværre i enkelte tilfælde konstateret at Viasat ikke har fået afmeldt det betalte abonnement. Så det er en god ide at du kontrollerer om det betalende medlemskab er blevet slettet hos Viasat.

Mulighed for at gendanne slettede mail for dem der anvender Bynettets mailsystem


Hej,

Som du måske har lagt mærke til, så er der dukket en mappe op som hedder "expunged" (Vi kan desværre ikke ændre det navn)

Det er en mappe hvor slettet mails ender når medlemmet sletter dem fra "Trash/Slettet post", der ligger de i 30 dage så du selv har en mulighed for at gendanne dem hvis de ved et uheld er kommet til at slette en forkert mail. Det betyder at situationer hvor vores supportafdeling skal gendanne mails  vil blive minimeret, da duselv kan finde dem i mappen Expunged. Du kan ikke selv slette mails der ligger i Expungedmappen, men de tæller ikke med i din mail quota.

Der er natten til den 16/1 foretaget omlægning at TV kanaler. Derfor kan det måske være   nødvendigt at foretages en kanalsøgning, hvis dit fjernsyn ikke kan gøre det automatisk.

 Du kan hente den nye kanalovesigt her

 Er du ikke tilmeldt Toftlund Bynets nyhedsbrev kan det ske via dette link


TV2 News vil være prøvekanal i  april

1.11.2019:


Som en del af spare- og udviklingsplanen, har DR besluttet at lave en del ændringer i deres TV- og radioudbud fra den 2. januar 2020.
Ændringerne er bl.a. at DR3 og DR Ultra lukker som flow-tv og fremover kan man kun finde dem som streaming kanaler. Radiokanalen P7 Mix lukker også.


Du kan finde mere info på DR hjemmeside

Som I sikker har hørt og set i dagspressen og TV, er der nogle af vore konkurrenter på markedet der har truffet beslutning om at fjerne TV kanaler fra Discovery i deres pakkeløsninger.Det gælder ikke TV pakkeløsningerne fra Toftlund Bynet.ASOM-net (der er leverandør af vores TV) har siden starten af juni måned, været i forhandling med alle vores leverandører som vi benytter os af i dag, og er nået frem til et godt resultat, således at vi er godt rustet til de ændringer vi kan se der sker på TV udbudsmarkedet.


Et af de krav vi har mødt fra vores kunder, er mulighed for en bland selv løsning og mulighed for streamings tjenester i vores programpakkerne. For at opnå disse muligheder har vi måtte accepterer, at der kommer en ekstra betalingskanal i grundpakken og mindre ændringer i pakkesammensætningen.


Det vil selvfølgelig komme til at give stigninger i alle pakkepriserne, men vores Programpakke og Bland Selv priser vil stadig være lavere en det du ser hos vores konkurrenter.


Inden for den nærmeste fremtid vil vi annoncerer priser, pakkesammensætning og Bland Selv muligheder, så du kan tage stilling til dit programvalg i 2020. Annoncering vil ske igennem hjemmesiden, nyhedsmail og i ugeavisen.