Om os
Vi hjælper dig, når du har brug for det

Kontoret

Toftlund Bynet benytter ASOM-net som leverandør af bredbånd og TV. På ASOM’s kontor i Vejen kan du få hjælp til dine spørgsmål. Og det er alt fra fakturaer, hastigheder, programpakker og meget mere.

Har du i stedet brug for teknisk hjælp, sidder vores support team klar til at servicere dig.

Historien

Toftlund Bynet har eksisteret i mere end 40 år som en privatejet antenneforening, hvor formålet er at skaffe medlemmerne TV & Bredbånd til en konkurrencedygtig pris, da antenneforeningen ikke har en ejer der skal tjene på de tilbudte ydelser. For at opnå stordriftsfordele indgik Toftlund Bynet i 2007 i en sammenslutning af lokale antenneforeninger der bestod af Antenneforeningen Vejen, Brørup Medienet, Gram Bynet, Jels Antenneforening, Rødding Antenneforening, Skodborg Antennelaug og Toftlund Bynet. Efterfølgende har flere foreninger sluttet sig til.

ASOM arbejder for at give foreningerne og deres medlemmer store administrative, tekniske, økonomiske fordele med udbuddet af tv, internet og telefoni. ASOM’sformål er, gennem kollektive forhandlinger, at opnå de bedst mulige vilkår for levering og afregning af de ydelser en forening kan tilbyde sine medlemmer. Foreningen søger sit formål realiseret ved, at etablere og drive en hoved station og nødvendig infrastruktur til forsyning af de foreninger, der er medlemmer af ASOM-Net.

ASOM har stor erfaring i driftssikker og stabil levering fra deres hoved station og den tilhørende infrastruktur. Deres dygtige og engagerede medarbejdere håndterer både økonomi, drift og support af Toftlund Bynet’s medlemmer med et meget højt serviceniveau og en professionalisme, der fuldt ud matcher de store spillere på markedet. Derfor har vi valgt at lægge support og kundekontakt hos ASOM der fysisk holder til i Vejen på adressen Vestergade 6A, 6600 Vejen


Bestyrelse for Toftlund Bynet

Vores bestyrelse er konstitueret således:

Bill Hussmann
Formand

Bjørn Nielsen
Næstformand

Jørgen Tandrup
Bestyrelsesmedlem

Michael O’Halloran
Bestyrelsesmedlem

Johannes Brink
Bestyrelsesmedlem

Vedtægter

Vedtægterne for Toftlund Bynet finder du her.

Generalforsamling

Ordinær generalforsamling blev senest afholdt 14/3-2023
Find vores referater her:

Referat-generalforsamling-2022

Regnskab

Klik her for at tilgå vores regnskaber:

Samarbejdspartnere

KK PARTNER
KK Partner er ASOM-Nets servicepartner. KK Partner står for drift og vedligehold af foreningens anlæg.
www.kkpartner.dk

Brix & Kamp
Rådgivende ingeniører.
www.brixkamp.dk

FDA – Forenede Danske Antenneanlæg
Vi er medlem i FDA, som er en interesseorganisation for 195 brugerejede antenneanlæg over hele landet. Antenneanlæggene har tilsammen ca. 190.000 tilslutninger og repræsenterer dermed ca. 500.000 TV seere.
www.fda.dk

Scroll to Top