TV-pakker
Færdige TV-pakker med mulighed for tilvalg – du bestemmer, hvad du vil se
Inkluderet i alle vores TV-pakker
Til dig – uden merpris

ViaPlay og PlayMaker indgår som standard i alle vores TV-pakker – uden at du betaler ekstra for det. Vores TV-pakker består af henholdsvis Fuld pakke, Mellem pakke og Grund pakke.

Vi gør det nemt for dig
vores TV-pakker

For at gøre det ekstra nemt for dig, har vi på forhånd sammensat nogle forskellige og attraktive TV-pakker. Du kan frit vælge, hvilken af vores tre forskellige TV-pakker, der passer bedst til dig og dit behov. Der er lidt for enhver smag.

Til alle vores TV-pakker medfølger  uden beregning.

Alt det bedste fra ind- og udland
FULD PAKKE
675 KR./MD.
Se kanaler

Fuld pakken indeholder ikke mindre end 56 kanaler til fri afbenyttelse. Ønsker du yderligere TV kanaler, kan disse tilkøbes enkeltvis via vores Tilvalgskanaler.

Når du ønsker et bredt udvalg
MELLEM PAKKE
480 KR./MD.
Se kanaler

Mellem pakken giver dig et bredt udvalg af de mest gængse kanaler – og ikke mindre end 39 kanaler er der at vælge imellem. Kombinér evt. med Viasat Film pakken.

Med disse kanaler er du altid opdateret
GRUND PAKKE
227 KR./MD.
Se kanaler

Grund pakken giver dig 23 populære kanaler. Og har du lyst til flere TV kanaler, kan du tilkøbe præcis de Tilvalgskanaler, som du mangler. Fleksibelt og smart.

Vi har gjort det nemt for dig
TV TILVALGSPAKKER

Suppler din TV-pakke med en eller flere Tilvalgspakker, så den passer perfekt til dig og din familie. Tilvalgspakkerne er sammensat, så du nemt og hurtigt kan vælge de vigtigste kanaler inden for feks. sport, film eller dokumentar.

Det er en forudsætning, at du har valgt én af vores tre TV-pakker, før du kan gøre brug af TV Tilvalgskanaler. 

Discovery pakke 53 KR./MD.
Discovery pakke DK 141 KR./MD.
TV2 pakke 138 KR./MD.
Viasat pakke film 108 KR./MD.
Viaplay Total 330 KR./MD.

bestil i dag

Det er faktisk ret nemt at bestille din TV-pakke hos os. Find blot ud af hvilke kanaler du ikke kan undvære, og gå så til vores samlede oversigt over vores TV-pakker. Her kan du se, om du kan få hvad du ønsker via en af vores TV-pakker eller om du skal supplere med nogle tilvalgskanaler. Og har du brug for yderligere hjælp, er vi kun et opkald væk.

Bestil nu
Ekstra TV kanaler med vores
Prøve programmer

Hos Toftlund Bynet har vi en særskilt kanal (kanal 23) udelukkende til PRØVE PROGRAMMER. Her vil der typisk være TV kanaler i en begrænset periode, som vi ikke har i vores faste TV-pakker. Hvilke programmer du kan forvente at se, finder du her. Der tages forbehold for ændringer.

2024 prøvekanaler
Jan- februar: Sport Live
Marts – april: Cartoonito
Maj – juni: V film Family
Juli – august: MYV 90s
September – oktober: Nick JR.
November- : Bloomberg TV
December: Uptown Chrismas


Her finder du det, du søger
FAQ – spørgsmål og svar

Vi har her samlet de mest almindelige spørgsmål, som vi dagligt bliver stillet hos ASOM-Net. Finder du ikke hjælp her eller på vores samlede FAQ side, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er WEB TV? WEB TV er det samme som streaming. Og streaming foregår via PlayMaker. PlayMaker er en smart app, som du kan installere – kvit og frit – når du har en TV-pakke hos os. Med PlayMaker kan du tage alle dine TV kanaler med på farten. Både i Danmark og resten af EU. Få yderligere information her.
Hvem bestemmer, hvilke programmer der skal være i TV-pakkerne?

ASOM-Net stiller et bredt udbud af kanaler til rådighed for os. Ud fra disse sammensætter vi herefter de forskellige TV-pakker.

Hvem leverer TV kanalerne?

Det gør det lokale ASOM-Net, som får kanalerne leveret gennem deres samarbejdspartnere Allente og Viaplay Group.

Hvor lang er opsigelsesperioden?

Løbende måned + 30 dage.
Det er opsigelsesperioden på både TV og internet. Formularen vedr. opsigelse udfyldes og sendes på mail til antenneforening@toftlund.net 

Hvordan indstiller jeg mit TV?

Nyt TV:

Følg denne vejledning vedr. opsætning af dit TV – GUIDE ASOM-Net TV
Sørg herefter for at disse koder er indtastet korrekt under indstillinger:

 

Eksisterende TV:

Gå ind under indstillinger på dit TV og sørg for at disse koder er indtastet korrekt under indstillinger:

Hvorfor hakker lyden på mit TV?

Det kan gå ud over en eller flere TV kanaler. Hos de fleste ligger fejlen i, at antennekabler og antennestik ikke er godt nok afskærmet og derfor kan f.eks. mobilsignaler trænge igennem. Du kan købe nye godkendte antennekabler og antennestik i forskellige butikker, men der er det typisk påtrykt, at de er Yousee eller Stofa godkendt.

Hvorfor kan jeg ikke se TV?
  • Har du samme problem på andre TV i boligen?
    Hvis ikke, tjek venligst om din egen installation lever op til kravene. Du kan se mere her Flimmer på skærmen.
  • Mangler du alle programmer i en TV pakke?
    Hvis dette er tilfældet, kan det være, at vores tekniker har sat et filter på en forkert husstand. Kontakt venligst supporten.
Hvorfor pixelerer billedet på mit TV?

Det kan gå ud over en eller flere TV kanaler. Hos de fleste ligger fejlen i, at antennekabler og antennestik ikke er godt nok afskærmet og derfor kan f.eks. mobilsignaler trænge igennem. Du kan købe nye godkendte antennekabler og antennestik i forskellige butikker, men der er det typisk påtrykt, at de er Yousee eller Stofa godkendt.

ALT OM TV – klik her

Scroll to Top